31. juli 2012

ferie nu med mere arbejde........

Toilet /bad # 2




Endelig er vi begyndt at bygge op istedet for at rive ned og der støves "næsten" ikke mere......


Da der ikke er så meget endnu jeg kan være med til at lave udover at rydde op, gøre rent og køre på storskrald får jeg tiden til at gå med at male jeg har malet den nye terrasse og er nu igang med at male vores skur og overdækning som vi byggede sidste sommer........


Her får i lige en lille billed update....



der kommer flere billeder når det igen begynder at ligne et badeværelse.......

23. juli 2012

Næsten 13 rigtige......

Ben & Jerrys......

Endelig blev det sommer og is tid og det har jeg benyttet mig af.....

Jeg kommer tætter og tætter på at have spist mig igennem de 13 rigtig fra Ben & Jerrys. Godt de også har andre varianter uden for den kategori.... 



jordbær cheesecake m jordbær og kagedej var faktisk rigtig god og jeg er ikke specielt vild m jordbær is og helt top point kunne det da heller ikke blive til.....


endelig en Ben & Jerrys is der er lavet på vanille is m marshmallows og hvid chokoladestykker  super lækker men for lidt fyld......


Chokolade og vanille is m chokolade dyppede macadamia nødder total ynglings nødder men alt for lidt af den der for kun fire points den variant er ikke med i de 13 rigtige......


Her kommer lige en lille update af tidligere prøvesmagninger, puha det er en hård test jeg har kastet mig ud i men nu mangler jeg kun tre af de 13 rigtig.....

her er dem som falder uden for de 13 rigtige.........


dem fra 13 rigtige kategorien.....




20. juli 2012

demolition...

Toilet/bad #1.....


Så er vi godt igang med nedbrydning af vores 70er toilet og bad, planen er at de to rum skal blive til et og vægen er da også væltet...


Der er mere end nok at se til og støv i hele hytten glæder mig til vi kommer der til hvor vi begynder at bygge op igen....




der er lang vej endnu jeg skal nok komme m flere updates under vejs....

18. juli 2012

mellem byger og ombygning...

Mellem byger og ombygning....


Her hjemme får vi sommerferien til at gå med ombygning af badeværelset og når vejret er som det er så er det faktisk fint nok....


Men der bliver da tid til at tage væk lidt en gang imellem og det er rart lige at slippe for alt støvet og rodet....


Sidst gik turen til Mørkholt strand...





Der kommer snart en billede blog der viser lidt af det kaos der hærger her hjemme lige nu....

14. juli 2012

green stuff...


Krydderurter....


Jeg er stor forbruger af krydderurter både sommer og vinter, om sommeren er jeg så heldig at være næsten selvforsynende....

Jeg har mynter, citronmelisse, citrontimian, alm timian, salvie, rosmarin, oregano, purløg og basilikum og til næste år har jeg forhåbentlig både bredbladet og kruspersille i mit højbed....



Alt hvad der kan kommes grønt drys på får en tur lige fra salater, desserter og drinks....

frisk pasta m pesto....

nye kartofler m pesto....




Her er lige et par opskrifter som jeg bruger flittigt specielt om sommeren....



Pesto grund opskrift:

1 bundt basilikum/ bredbladet persille
75 g revet parmesan/manchego
40 g pinjekerner/mandler, let ristet på en pande
1 fed hvidløg
1 1/2 dl olivenolie
salt og peber(husk parmesan er salt)
saften af ½ citron

Det hele kommes i en minihakker og blendes til en fyldig masse. Olien tilsættes lidt efter lidt, indtil man opnår den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber(husk parmesan er salt).


Grill marinade:

krydderurter fx timian, rosmarin, salvie og oregano eller hvad man lige har ved hånden.
Olie
salt og peber
saften af ½ citron
2-3 fed hvidløg
2 spsk. sukker

Blend alt fint, kom kødet i en pose og hæld marinaden over lad det trække gerne natten over.

frisk lavet pesto og sojamandler....


11. juli 2012

i`t`s in the bag...

It´s in the Bag.....




der skal være plads til lidt af hvert i en dametaske....



I am a bag lady, den er god nok jeg elsker tasker næsten lige så meget som jeg elsker sko...


Jeg kan lide gamle, vintage, stor, små og nye tasker og jeg har langt flere en en pige nogensinde for brug for og det er da også tit de samme der bliver luftet igen og igen men undværer nogen af dem kan jeg ikke...


Her er billeder af nogen af dem, de høre ind under kategorien gamle, vintage, loppefund og arvestykker... 




et lille udvalg....


et par kurve er det også blevet til....

7. juli 2012

oj`s garage...

oj`s garage....


Hjemme hos os har min mand sat sig tungt på kælderen det er hans værksted og hule, der kan han gøre som det passer ham, uden indblanding fra undertegnede....


Han bruger ufattelig meget tid derned men jeg kan egentlig godt forstå ham og kan næsten blive en smule missundelig på den hygge han har fået skabt dernede omgivet af alt det der interessere ham og betyder noget for ham...


Jeg har tilladt mig at snige derned for at snuppe et par billeder...




Her er billeder af de køretøjer han deler sin "mandehule" med...


6. juli 2012

tattoo #2....

Tattoo # 2....


Millshake times two....


Igår var jeg igen lige en tur forbi Casper hos Aarhus Tattoo Center for at få lavet lidt mere på min arm. Det blev til en super fin milkshake og jeg er vild med dem....


For at fejre den nye tattoo var det passende at gøre det ved at hente en Oreos milkshake hos The Diner, den var absolut også et hit....


Nu er der tattoo pause indtil engang i August, tror også min krop er ved at være lidt træt af at hele.....


2. juli 2012

panna cotta...

Lige en lille opskrift..........




Vores aften her hjemme gik mod Italien eller det italienske køkken i hvert fald, den stod på Spaghetti Bolognese og Panna Cotta (kogt fløde) en af de nemmeste og lækreste desserter jeg kender....




Opskrift:



Panna Cotta m citron og jordbær gele

Panna Cotta ca 6 pers:
4 blade husblas
1 stang vanilje
5 dl piskefløde
1 ½  dl sukker
½ dl citronsaft

Jordbær gele:
100 g jordbær
1 dl sukker
2 blade husblas
saften af ½ lime

Læg husblasen i blød i kold vand i 5-10 minutter.
Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn og stang, fløde, sukker og citronsaft i en gryde og lad det koge op. Tag gryden af varmen. Klem vandet af husblasen og smelt den i den varme fløde.  Sigt massen og fordel den i 6 portions glas. Husk der skal være plads til gele.
Sæt dem i køleskab i mindst 3 timer eller natten over.
Pynt Panna Cottaen med evt. lidt mynteblade og friske jordbær.

Kog jordbær friske eller frosne sammen m sukker mas dem gennem en si varm saften op igen og tilsæt saften af en halv lime og husblas som smeltes i den varme saft.
Lav Panna Cottaen først og lad den stå ca 1 -2 time på køl inden du hælder gelen over.

Velbekomme....