& prima ballerina
fantastisk marengs kage/dessert opkaldt efter en russisk balletdanser....
Pavlova er egentlig ret nem at have med at gøre bare man pisker æggehviderne godt stive og med en røremaskine er det lige til at have med at gøre.....
Pavlova
what
to:
6
stk. æggehvider
300
g. sukker
3
spsk. Kakao
1
knivspids salt
100
g. god mørk chokolade( kan undlades)
1
lille skvæt eddike
½
l. piskefløde
hindbær/andre
syrlige bær
how
to:
Pisk
æggehviderne meget stive.
Pisk
sukkeret i lidt af gangen, kom et lille skvæt eddike i.
Si
kakaoen i (brug si for at undgå klumper) kom hakket chokolade i og
vend det forsigtig sammen, undgå at røre for meget da det får
æggehviderne til at falde sammen.
Kom
massen ud på bagepapir form dejen så høj så mulig.
For
varm ovnen på 150g ikke varm luft. Når kagen sættes ind skrues ned
på 130g bages i 5 kvarter.
Tag
kagen ud af ovnen køl ned pisk fløde til skum hæld oven på kagen
og fyld op m bær.
Kagen
skal være lidt rå i midten og må gerne være sprækket.
Den bliver jeg nødt til at prøve at lave:)
SvarSlet