Opskrift:
Panna
Cotta m citron og jordbær gele
Panna
Cotta ca 6 pers:
4
blade husblas
1
stang vanilje
5
dl piskefløde
1
½ dl sukker
½
dl citronsaft
Jordbær
gele:
100
g jordbær
1
dl sukker
2
blade husblas
saften
af ½ lime
Læg
husblasen i blød i kold vand i 5-10 minutter.
Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn og stang,
fløde, sukker og citronsaft i en gryde og lad det koge op. Tag gryden af varmen. Klem vandet af husblasen og smelt den i den
varme fløde. Sigt massen og fordel den i 6 portions
glas. Husk der skal være plads til gele.
Sæt
dem i køleskab i mindst 3 timer eller natten over.
Pynt
Panna Cottaen med evt. lidt mynteblade og friske jordbær.
Kog
jordbær friske eller frosne sammen m sukker mas dem gennem en si
varm saften op igen og tilsæt saften af en halv lime og husblas
som smeltes i den varme saft.
Lav
Panna Cottaen først og lad den stå ca 1 -2 time på køl inden du
hælder gelen over.
Velbekomme....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar