Panna
Cotta m hvid chokolade og lime gele. ca 6 pers
Panna
Cotta:
3
blade husblas
5
dl piskefløde
1
½ dl sukker
100
g hvid chokolade
lime
gele:
saften
af 2 lime
1
½ spsk sukker
1
dl kogende vand
2
blade husblas
Læg
husblassen i blød i kold vand i 10 minutter.
Kom
fløde og sukker i en kasserolle og lad det koge op, kom den
smeltede hvide chokolade i ( jeg smelter min i mikroovnen). Tag
kasserollen af varmen. Klem vandet af husblassen og smelt den i den
varme fløde. Sigt massen og fordel den i 6 portions
glas. Husk der skal være plads til gele.
Sæt
dem i køleskab i mindst 3 timer eller natten over.
Pres
saften af de 2 lime i et glas tilsæt sukker og kogende vand. Klem
vandet af husblassen og smelt den i den varme saft.
Lav
Panna Cottaen først og lad den stå ca 1 -2 time på køl inden du
hælder gelen over.
Dette var min tredje panna cotta opskrift her på bloggen og jeg kan ikke love at der ikke kommer flere til håber i får lyst til at prøve en eller flere af dem tro mig man bliver lidt afhængig....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar