Det vil være mig en
ære!!!
forespørgsel på
opskrift......
Der var lige en
forespørgsel på min Enchiladas opskrift fra sidste madplan så her
kommer den.
Mange laver
Enchiladas i et ildfast fad med tomatsauce rundt om men jeg syntes
det bliver for snasket jeg kan godt lide at de er faste og at alt
fyldet er inden i.
Man kan bruge alle
de grønsager man har lyst til jeg bruger også tit gulerødder revet
eller hakket fint. Da vi kun er to her hjemme er det jo en stor
portion så kommer jeg bønner i resten, lidt ekstra chili, servere
med ris og oste fyldte tortillas og bum så hedder den Chili Con
Carne.......
Opskrift....
Enchiladas m
oksekød: ca 4-5 pers.
what to.....
400-500g hak
oksekød.
3 spsk olie til at
brune kød i.
2 stk løg.
3-4 fed hvidløg.
2 spsk paprika.
1 stk frisk eller
syltet chili gerne lidt stærk
3-4 kviste frisk
timian.
3-4 kviste
bredbladet persille.
1 stk rød peber.
2 stænger
bladselleri.
1 håndfuld
champignon.
1 lille dåse tomat
pure.
1 dåse hakket
tomater.
¼ l okse bouillon.
1 dåse majs.
4-6 tortillas.
1 pose revet
cheddar.
how to....
Brun køddet i en
gryde tilsæt paprika og chili.
Jeg kommer alle mine
grønsager i en mini hakker også krydderurter hakker det helt fint
og tilsætter det når kødet er brunet det er helt vildt hvor store
mængder grønsager man kan få ikke grønsags fans til at spise og
så syntes jeg, jeg får mere smag i gryderetten.
Når grønsagerne
har brunet med og er begyndt at smide væske kryddere jeg med salt og
peber.
Nu tilsætter jeg
tomat pure, hakkede tomater og majs til sidst bouillon.
Lad det simre i
15-20 min.
Læg tortillas på
en bageplade kom fyldet på halvdelen af tortillaen kom lidt ost
ovenpå luk og kom masser af ost oven på.
Gratiner i ovnen ved
ca 200 grader i ca 10-15 min.
Jeg servere dem m
salat som regel med avocado, lidt frisk eller syltet chili og en klat
cremefraiche til.
God appetit.....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar