Panna Cotta på ny........
Det stakkels forsøgs dyr er min mand han bliver præsenteret for lidt af hvert, denne gang var det Chokolade Panna Cotta m Espresso og Rom.....
Jeg har tidligere lavet Panna Cotta m citron og jordbær gele det er en af de nemmeste og bedste desserter og snart kommer der også en opskrift med en hvid chokolade version.....
Chokolade Panna Cotta m Espresso og rom
3 blade husblas
½ l fløde
100 g sukker
100 g mørk chokolade
1 dl meget stærk kaffe
2 cl mørk rom
Læg
husblassen i blød i kold vand i 5-10 minutter.
Kom
fløde og sukker i en kasserolle og lad det koge op. Tag kasserollen
af varmen. Smelt chokoladen i den varme fløde. Klem vandet af
husblassen og smelt den i den varme fløde, kom den stærke espresso
og rom i. Sigt massen og fordel den i 6 portions glas/
skåle.
Sæt
dem i køleskab i mindst 3 timer eller natten over.
Pynt
evt. med tørrede/ friske hindbær
god fornøjelse og velbekomme.......
Hvordan har forsøgsdyret det? er det ordentlige forhold:) Vi vil gerne have billeddokumentation:))
SvarSlethan lever under kummerlige forhold og er meget sky ;-)
SvarSlet