7. august 2012

Forsøgs dyr #1


Panna Cotta på ny........

Det stakkels forsøgs dyr er min mand han bliver præsenteret for lidt af hvert, denne gang var det Chokolade Panna Cotta m Espresso og Rom.....

Jeg har tidligere lavet Panna Cotta m citron og jordbær gele det er en af de nemmeste og bedste desserter og snart kommer der også en opskrift med en hvid chokolade version.....



Chokolade Panna Cotta m Espresso og rom

Panna Cotta: ca 6 pers.
3 blade husblas
½ l fløde
100 g sukker
100 g mørk chokolade
1 dl meget stærk kaffe
2 cl mørk rom
Læg husblassen i blød i kold vand i 5-10 minutter.
Kom fløde og sukker i en kasserolle og lad det koge op. Tag kasserollen af varmen. Smelt chokoladen i den varme fløde. Klem vandet af husblassen og smelt den i den varme fløde, kom den stærke espresso og rom i.  Sigt massen og fordel den i 6 portions glas/ skåle.
Sæt dem i køleskab i mindst 3 timer eller natten over.
Pynt evt. med tørrede/ friske hindbær



god fornøjelse og velbekomme.......


2 kommentarer:

  1. Hvordan har forsøgsdyret det? er det ordentlige forhold:) Vi vil gerne have billeddokumentation:))

    SvarSlet