9. september 2012

Don`t fake it Bake it.....


Chokolade dessert med
Kahlua flødeskum.....


What to:
Til 4 personer
75 g mørk chokolade, mindst 70 %
70 g smør
4 spsk. kakao
Salt
2 æg
100 g sukker
1,5 spsk. lys sirup
1,5 spsk. cremefraiche
4 ramekiner og smør til at smøre dem med

How to:
1) Tænd ovnen på 150 grader.
2) Smelt chokolade, smør, kakao og
en knivspids salt sammen i en skål og pisk æg
og sukker sammen, til det er cremet
og meget lyst.

3) Kom sirup og cremefraiche i
blandingen, og vend det godt sammen.
Vend derefter chokoladeblandingen
i æggeblandingen. Hæld chokoladecremen
i fire smurte ramekiner, og bag dem i 35
minutter.

4) Kagerne hæver meget – sikkert
op over kanten – men de falder
sammen, når de kommer ud af
ovnen. Lad dem stå i tre kvarter, og
server dem ved rumtemperatur
med det kolde Kahlua-flødeskum.

Kahlua-flødeskum
1,5 dl piskefløde
4-6cl. Kahlua
Pisk fløden til blødt flødeskum,
og vend Kahluaen i.



Denne dessert er super nem og lækker og tror bestemt den smager lige så godt med Baileys flødeskum hvis man ikke er til kaffe smag.....

Velbekomme.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar