Chokolade
dessert med
Kahlua
flødeskum.....
What
to:
Til
4 personer
75
g mørk chokolade, mindst 70 %
70
g smør
4
spsk. kakao
Salt
2
æg
100
g sukker
1,5
spsk. lys sirup
1,5
spsk. cremefraiche
4
ramekiner og smør til at smøre dem med
How
to:
1)
Tænd ovnen på 150 grader.
2)
Smelt chokolade, smør, kakao og
en
knivspids salt sammen i en skål og pisk æg
og
sukker sammen, til det er cremet
og
meget lyst.
3)
Kom sirup og cremefraiche i
blandingen,
og vend det godt sammen.
Vend
derefter chokoladeblandingen
i
æggeblandingen. Hæld chokoladecremen
i
fire smurte ramekiner, og bag dem i 35
minutter.
4)
Kagerne hæver meget – sikkert
op
over kanten – men de falder
sammen,
når de kommer ud af
ovnen.
Lad dem stå i tre kvarter, og
server
dem ved rumtemperatur
med
det kolde Kahlua-flødeskum.
Kahlua-flødeskum
1,5
dl piskefløde
4-6cl.
Kahlua
Pisk
fløden til blødt flødeskum,
og
vend Kahluaen i.
Denne dessert er super nem og lækker og tror bestemt den smager lige så godt med Baileys flødeskum hvis man ikke er til kaffe smag.....
Velbekomme.....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar