knækbrød med kerner masser af
kerner....
What to:
1 dl Havregryn
1 dl Sesamfrø
1 dl Hørfrø
1 dl Solsikke kerner
1 dl Græskar kerner
3 1/2 dl Hvedemel
2 dl Vand
1 dl Olie
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt
1 dl Sesamfrø
1 dl Hørfrø
1 dl Solsikke kerner
1 dl Græskar kerner
3 1/2 dl Hvedemel
2 dl Vand
1 dl Olie
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt
How to:
Alle frø, hvedemel, bagepulver og salt
røres sammen.
Tilsæt vand og olie og rør det til en jævn dej.
Del dejen i 2 lige store portioner.
Rul den ud mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste lag papir og og drys med ekstra
Tilsæt vand og olie og rør det til en jævn dej.
Del dejen i 2 lige store portioner.
Rul den ud mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste lag papir og og drys med ekstra
sesam eller hørfrø.
Bages ved 200 grader i 15 – 20 minutter.
Jo længere, jo mere sprøde og gyldne bliver stykkerne.
Bages ved 200 grader i 15 – 20 minutter.
Jo længere, jo mere sprøde og gyldne bliver stykkerne.
Jeg skære dem ud i passende stykker
straks de kommer ud af ovnen mens de stadig er varme.
Dette er nok noget af det nemmeste jeg nogen sinde har bagt. De er perfekt til morgenmad men er også super fine hvis man laver oste anretning eller til en tapas anretning....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar