13. januar 2013

Butter fryed chicken....


smørstegt- kylling....
2 pers

2 stk kylling bryster
1 stk æg
3 spsk mel
1 dl mælk
3 spsk smør
2 spsk olie
salt og peber

Bank kylling brysterne flade med en kødhammer, det gøres lettest ved at komme dem i en frysepose.
Pisk æg og mælk sammen med salt og peber, vend kyllingbrysterne her i og bagefter i melet, lav evt en dobbelt panering.
Smelt smør og olie i en pande (olien for ikke at brænde smørret) og steg herefter kyllingen ca 10 min på hver side til de er gyldne og sprøde, der må gerne være rigeligt med fedt stof på panden.



Da det er en fed ret servere jeg den med en salat.

Mit bud på en salat:

Agurker med eller uden kerner i tern
Gulrod i tynde strimler
Avocado i tern
Artiskok hjerter
Kolde kartofler i tern
Bredbladet persille hakket groft
Rødløg i fine tern
Solsikkekerner
Brød croutoner m hvidløg og timian
Dressing af olie, eddike, sennep, salt, peber og sukker

Velbekomme og god fornøjelse.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar