smørstegt- kylling....
2 pers
2 stk kylling
bryster
1 stk æg
3 spsk mel
1 dl mælk
3 spsk smør
2 spsk olie
salt og peber
Bank kylling
brysterne flade med en kødhammer, det gøres lettest ved at komme
dem i en frysepose.
Pisk æg og mælk
sammen med salt og peber, vend kyllingbrysterne her i og bagefter i
melet, lav evt en dobbelt panering.
Smelt smør og
olie i en pande (olien for ikke at brænde smørret) og steg herefter
kyllingen ca 10 min på hver side til de er gyldne og sprøde, der må
gerne være rigeligt med fedt stof på panden.
Da det er en fed
ret servere jeg den med en salat.
Mit bud på en
salat:
Agurker med eller
uden kerner i tern
Gulrod i tynde
strimler
Avocado i tern
Artiskok hjerter
Kolde kartofler i
tern
Bredbladet
persille hakket groft
Rødløg i fine
tern
Solsikkekerner
Brød croutoner m
hvidløg og timian
Dressing af olie,
eddike, sennep, salt, peber og sukker
Velbekomme og god fornøjelse.....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar