9. januar 2013

nem Januar mad.....

men ikke kur venlig....


Tuna melt.....

Nok til 4 sandwiches evt rester kan også bruges kold som alm. tun salat.


what to:
  • 2 dåser tun i olie/vand
  • 2 hårdkogte æg, hakket
  • 1-2 spsk hakket kapers
  • 1-2 spsk finthakket rødløg/ charlotteløg
  • Syltede agurker, finthakkede
  • 1-2 spsk blegselleri, finthakket
  • Lidt citronsaft
  • Mayonnaise
  • creamfraise
  • Mild cheddar/gouda

how to:

Tunen brydes i mindre stykker med en gaffel. Hakket æg, kapers, løg, drueagurker og blegselleri kommes ved. Bland det rundt med mayonnaisen og creamfraise. Smages til med salt, peber og citronsaft.
To store skiver godt sandwichbrød eller gode boller ristes først let.
Så kommes tunsalaten på brødet. Der dækkes med skiver af mild cheddarost/gouda. Den øverste skive brød lægges på, og man rister sandwichen færdig. Enten i ovnen under grillen eller på en grill-pande, til osten er smelter.

Velbekomme.....

1 kommentar:

  1. Nøj det lyder lækkert! det må jeg prøve at lave i mit nye køkken:)

    SvarSlet