20. januar 2013

double up on meatloaf....

jeg elsker left overs.....

jeg elsker når der er rester efter aftensmaden, jeg får tit først fri kl. 19.00 så er det rart med noget nemt og hurtigt....

vi får en gang imellem Amerikansk fars brød til aftensmad  og der er altid rester, tit har jeg bare brugt resterne til madpakker men denne gang fik vi dem som sandwich smurt med sennep og fyldt med coleslaw (link til men coleslaw opskrift)....



Amerikansk Farsbrød......

What to:
500 g hakket kalv og flæsk
1 tsk frisk timian
1 dl rasp
70 g tomatpure
100 g revet persillerod
1 stk fint hakket løg
1 fed hvidløg
1.5 dl mælk
1 pk bacon i skiver
salt og peber

sauce:
70 g tomatpure
2 spsk brunfarin
2 dl vand
3 spsk eddikke
2 spsk dijonsennep

how to:
Kød, rasp, mælk, timian, persillerod, løg, hvidløg, tomatpure, salt og peber blandes godt til en fars. Farsen formes til et brød som lægges i et ildfast fad. Dæk med baconskiver.

Brunes ca. 20 minutter ved 175 grader C.

Ingredienserne til saucen koges op og hædes over farsbrødet.

Bages yderligere ca. 40 minutter..

Farsbrødet serveres med de kogte kartofler og lidt sauce.

Velbekomme....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar